arum animation

Najčešća pitanja

Kako se vrsi placanje porudzbine?

 

  • Porudzbina se moze platiti gotovinski pri preuzimanju robe, odnosno placanje pouzecem.
  • Porudzbina se moze platiti virmanski, odnosno preko racuna ukoliko ste pravno lice. S tim sto se pre izdavanja robe pre racuna mora potpisati ugovor o saradnji i predati odredjena papirologija ( podaci o firmi i menice ) koju cete razmeniti sa komercijalistom koji ce biti zaduzen za Vas.
  • z.r. 160-281962-30

Da li postoji mogucnost odlozenog placanja?

Mogucnost odlozenog placanja postoji ukoliko je porudzbina porucena virmanskim placanjem. Za uslove valute se raspitajte kod komercijaliste koji Vam je dodeljen.

 

 

Ko snosi troskove isporuke?

Trosak isporuke je besplatan, minimalna isporuka  porudzbine je 4000 dinara. 

Da li je registracija obavezna?

Registracija nije obavezna ali je svakako pozeljna, jer kupci imaju odredjene rabate koji se bez registracije nece pojaviti na sajtu. Mozda ste i vi medju njima.

Da li vrsite isporuku van Beograda?

Isporuka van Beograda se vrsi pon-pet  od 8-16h,

Kako da dobijem popust/rabat na odredjeni proizvod?

  • Pri registrovanju, ukoliko ste vec postojeci partner sa firmom Arum doo prebacuju Vam se vasi rabati, Vas komercijalista ce Vam dati sifru koja je vec u nasem sistemu, i tada ce na sajtu biti prikazane cene sa vasim popustima.

 

  • Ukoliko ste novi korisnik, posle registrovanja ce Vas pozvati prvi slobodni komercijalista koji ce Vam odrediti rabat na odredjene artikle prema dogovoru. Cim se rabati unesu u racunovodstveni program, na sajtu ce Vam biti prikazane cene koje ste dogovorili sa komercijalistom.

Budite uvek u toku sa popustima i novinama. Prijavi se.