arum animation

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Naša obaveza je da čuvamo privatnost svih naših klijenata. Lične podatke koje budete ostavili korišćenjem našeg sajta, biće sačuvani u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a s ciljem pružanja kvalitetne usluge odnosno korisničkog konfora. Uz Vašu saglasnost, Vaši podaci ostavljeni prilikom registracije, kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim akcijama i novinama. Mi Vam pružamo mogućnost izbora kao i mogućnost odluke da li želite ili ne brisanje sa naše newsletter liste.

 

VASI PODACI


Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Kada pregledate stranice na sajtu, a niste se registrovali, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte.
Sve informacije koje od Vas dobijemo se ne koriste u druge svrhe osim za ostvarivanje najbolje usluge.


UPOTREBA VASIH INFORMACIJA


Vase informacije koristimo radi lakse isporuke kao i provere odredjenih kupaca. Kada se registrujete bice Vam dodeljen komercijalista u zavisnosti od terena na kojem se nalazite. Komercijalista ce stupiti u kontakt sa Vama i odrediti rabate na odredjene artikle prema dogovoru. Rabati se za Vas posebno unose u program i pri sledecem ulazu na sajt imacete cene specijalno napravljene za Vas.
 

Prilikom registracije sami birate lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu i koju samo Vi znate s obzirom da se za ove podatke koristi posebna zaštita, enkripcija podataka.


Kao registrovan korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga odnosno lozinke koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem naloga odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom.


Gore navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, distribuirati trećim licima.

 

Pregled i promene Vaših ličnih informacija


Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu odnosno lozinku.


Saglasnost i promene uslova


Korišćenje naših servisa podrazumeva se saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.


Ukoliko ipak dođe do promene uslova, nećemo biti u mogućnosti da obavestimo sve korisnike pisanim putem. Promene uslove će isključivo biti prikazane na ovoj stranici.


Istorija kupovine


Kao registrovanom korisniku omogućili smo Vam uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.


Kontaktirajte nas


Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati popunjavanjem forme. Da pristupite kontakt formi kliknite ovde

Budite uvek u toku sa popustima i novinama. Prijavi se.