arum animation

Uslovi korišćenja naših usluga

 

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge (dalje u tekstu :“Korisnik“ ili “Kupac”) omogućavaju kupovinu proizvoda i usluga iz naše ponude.


Zadržavamo pravo promene Uslova korišćenja, shodno novim elementima ponude i/ili zakonske regulative, zbog čega bi Korisnik posebno pre svake kupovine trebalo da proveri informacije u vezi sa Uslovima korišćenja.


1. Sadrzaj sajta


Sajt i njegov sadrzaj predstavlja vlasnistvo kompanije Arum doo i zloupotreba njegovog sadrzaja je strogo zabranjena. Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.


2. Privatnost podataka


Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail adresa) Arum doo će upotrebiti u skladu sa zaštitom ličnih podataka. Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatraće se da nisu poverljivi i neće podleći zaštiti.

 


3. Tacnost podataka


Arum doo nastoji da sve podatke na ovoj stranici odrzava tacnim i azurnim ali ne daje nikakve garancije niti obecanja da takvi zaista i jesu. S toga ne moze da snosi nikakve posledice i odgovornosti proistekle iz pretpostavke korisnika. Ukoliko primetite nelogicnosti ili nepravilnosti molimo Vas da nas o tome obavestite.

 


4. Narucivanje


Kao prodavac Arum doo zadrzava pravo izmene porudzbine u slucaju da porucene robe nema na lageru, pri cemu ce se pre slanja kupac obavestiti i traziti njegovo odobrenje.

 


5. Cene


Cene proizvoda su izrazene u dinarima i ukljucuju PDV. Proizvodi su podlozni menjanju cena pri cemu se kupac obavestava ukoliko je doslo do promene u toku porudzbine.

 


6. Reklamacije


Robu pri prijemu proverava kupac. Sve nepravilnosti je u mogucnosti da prijavi i one ce biti odmah ili narednog dana regulisane prema dogovoru sa komercijalistom ili firmom direktno.

 


7. Promena uslova koriscenja


Arum doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku modifikuje ili ukine sajt bez obavestavanja kupaca. Daljim koriscenjem ovog sajta dajete svoju saglasnost za sve izmene koje su napravljene.

Budite uvek u toku sa popustima i novinama. Prijavi se.