arum animation

Prodavnica smrznute hrane

Uz smrznutu hranu ne morate više da razmišljate koje je godišnje doba. U vašoj blizini sigurno postoji neka prodavnica smrznute hrane u kojoj možete kupiti smrznuto voće i povrće, meso ili pecivo. Uz pomoć smrznute hrane pripremićete ukusan obrok za tren.

 

smrznuto voce


Sveže ili smrznuto voće i povrće


Smrznuta hrana je često mnogo praktičnije i brže rešenje za pripremu obroka ili ukusnih kolača. Sve je već polu pripremljeno, što će vam uštedeti mnogo truda i vremena. Posebno kada se uveče vratite umorni sa posla, a treba pripremiti večeru za celu porodicu.


Međutim, mnogi se pitaju da li je smrznuta hrana zdrava? Da, zdrava je, ne brinite! Najnovija naučna istraživanja pokazala su da u 66% slučajeva smrznuto voće i povrće sadrži više antioksidanasa nego sveže voće i povrće koje je bilo u frižideru tri dana. Prema tome, u smrznutom voću i povrću duže se zadržavaju i vitamin C, i polifenoli i beta-karoten. To je i logično s obzirom da se smrznuta hrana odmah zamrzava odmah nakon branja i pripreme zbog čega ne gubi hranljive materije, dok se sveža hrana transportuje, stoji u prodavnici i tek onda dodje do vas, posle ko zna koliko dana. Prema tome, ne brinite zamrznuto voće i povrće, meso i pecivo je potpuno zdravo!


Ali, zašto bi neko kupovao smrznuto voće i povrće ako može da kupi sveže? Odgovor je vrlo jednostavan. Recimo, ne želite da gubite vreme na seckanje povrća, možda želite izmešano povrće ili ne želite da ljuštite, čistite i seckate voće za kolač.

 

Jednostavnije je kupiti zamrznuto povrće, već pripremljeno i izmešano i pripremiti ga za par minuta. Isto važi i za zamrznuto voće očišćeno od koščica. Ko još ima vremena da secka hranu satima da pripremi rusku salatu? Ili da mesi testo? Obližnja prodavnica smrznute hrane ima raznovrsnu ponudu svega što vam treba.


Naravno, ponekad treba da imate na trpezi i sveže voće, povrće i meso, recimo vikendom, kada imate više vremena da se posvetite pravljenju gozbe za vaše najmilije. Ipak, radnim danom kada vam je svaki sekund važan, smrznuto voće i povrće, kao i smrznuto meso koje ćete pripremiti za tren ostaviće vam dovoljno vremena za sve ostale obaveze.


Prodavnica smrznute hrane


Ako treba brzo da pripremite obrok, smrznuto voće i povrće, meso i pecivo je idealno rešenje! Sigurno u vašoj blizini postoji dobro opremljena prodavnica smrznute hrane. Prodaja smrznutog peciva danas je postala hit! Danas retko ko ima vremena, ali i umeća da mesi kiflice sa sirom ili višnjama, pogačice ili žu-žu, ali zato možete izabrati šta god vam srce poželi u prodavnici i što je najbolje – pripremiti to za samo desetak minuta.


Kasnite na posao? Ne znate šta ćete za doručak ili večeru? Poželeli ste nešto slatko, ali nemate vremena da mesite kolače? Dolaze vam gosti, a vi nemate čime da ih poslužite? Ne brinite, postoji jednostavno rešenje – prodavnica smrznute hrane! Izaberite smrznuto voće koje volite, recimo zamrznute jagode ili višnje i napravite kolač za pola sata. Još jednostavnije je da kupite smrznuto pecivo, cene su vrlo niske, priprema brza, a ukus možda i bolji nego da ste vi sami pravili.


S druge strane, možda od smrznute hrane može da se napravi uspešan biznis?


Veleprodaja smrznute hrane


Možda ste i vi jedan od preduzetnika koji razmišlja da pokrene posao? Primetili ste da ljudi mnogo češće kupuju smrznuto voće i povrće nego sveže i sada želite da napravite od toga uspešan biznis? Možda je vaš izbor baš prodavnica smrznute hrane? Ili možda imate hotel, restoran, kafić gde nudite ukusne obroke i zanima vas veleprodaja smrznute hrane? Možda vam trebaju smrznuta peciva za pekare?


Rešenje je jednostavno – Horeca proizvodi preduzeća Arum d.o.o. Horeca Beograd! Preduzeće se bave prodajom i distribucijom hrane i pića uglavnom za hotele, restorane i kafiće i nalazi se u sistemu HACCP-a, tako da možete biti sigurni u kvalitet HoReCa proizvoda. Bez obzira da li ste u Beogradu gde se firma Arum nalazi ili bilo gde u Srbiji, vaši HoReCa proizvodi biće najvišeg kvaliteta, a vaši kupci prezadovoljni!


Posetite Arum online prodavnicu u kojoj možete izabrati sve što vam treba. U ponudi je smrznuto voće i povrće rinfuz, smrznuto pecivo za pekare, smrznuto meso i razni drugi proizvodi. Recimo, za smrznuti pomfrit cena je više nego povoljna. Firma obavlja i dostavu hrane i nudi mogućnost prodaje na veliko.


Sve što vam treba za vaš biznis – Arum Horeca Beograd to ima!

Budite uvek u toku sa popustima i novinama. Prijavi se.