arum animation

Quickleen - najbolje sredstvo za čišćenje metalnih površina

Svako ko se ikada susreo sa prljavim, masnim ili koroziranim metalnim površinama zna koliko njihovo čišćenje može biti naporno i dosadno. A onda, posle toliko uloženog truda i vremena shvatite da i dalje postoji neka neočišćena mrlja i da ste potrošili toliko sredstva za čišćenje, a da to ipak nije dalo zadovoljavajući efekat.


Bilo da se radi o čišćenju šporeta, rerni, sudova, kotlova, itd. u ugostiteljskim objektima, ili domaćinstvu, cilj je isti: pronaći najbolje sredstvo za čišćenje metalnih površina koje će uštedeti Vaše vreme. Ukoliko Vam je dosadilo da stalno menjate proizvode za čišćenje i ukoliko Vam je dosta toga da imate po nekoliko sredstava namenjenih za kupatilo, kuhinju, sudove itd. onda je univerzalno sredstvo za čišćenje metalnih površina rešenje za Vas. Quickleen je sredstvo koje se pokazalo kao sjajan izbor za čišćenje rezličitih metalnih površina, kao i keramike i porcelana.


Za šta se sve može koristiti Quickleen?


Quickleen je namenjen za čišćenje različitih metalnih površina: nerđajućeg čelika, bakra, aluminijuma, srebra, kalaja, mesinga i hromiranih predmeta. Pored toga, on uklanja uporne mrlje i sa porcelanskih i keramičkih predmeta. Dakle, Quickleen je sredstvo namenjeno za čišćenje čitave kuhinje i kupatila. Više nema potrebe da imate veliki broj različitih sredstava: posebno sredstvo za čišćenje rerne, zatim sredstvo za čišćenje srebra, posebno sredstvo za čišćenje pločica i tako u nedogled. Tako da je Quickleen odličan izbor kako za domaćinstvo, tako i za restorane i druge objekte.


Ovo univerzalno sredstvo za čišćenje je veoma jednostavno za koriščenje: nalazi se u obliku praha pa je potrebno samo naneti na neku površinu ili sunđer i istrljati. Kako je ovo koncentrovana formula, za postizanje savršenog sjaja i čistoće potrebno je malo Quickleen-a. Ovo sredstvo sadrži supstance koje ubijaju bakterije, gljivice, plesni i ostale organizme koji mogu biti izazivači alergija. Međutim, Quickleen ne sadrži toksična i isparljiva jedinjenja, tako da nije potrebno nositi rukavice, što je neophodno pri korišćenju velikog broja drugih sredstava za čišćenje. A takođe, jedinjenja ovog sredstva za čišćenje ne utiču na životnu sredinu.

 

Pogledajte video i uverite se u efikasnost Quickleen proizvoda

 


Kako kupiti Quickleen?


Quickleen se u Srbiji može naručiti preko sajta Arum HoReCa, ili pozivom na broj (065 6101 010 i 062 200 770), a mi ćemo Vam dostaviti proizvod. Dostupna su dva pakovanja: od 1 kg i od 5 kg. Ukoliko imate svoju firmu ili neki drugi objekat, moguća je kupovina na veliko. Quickleen će sigurno olakšati da imate čiste i sjajne metalne i keramičke površine! Međutim, i ukoliko želite Quickleen za svoje domaćinstvo, Vaše je samo da naručite proizvod, a naš tim će obezbediti dostavu na Vašu adresu.

Budite uvek u toku sa popustima i novinama. Prijavi se.