Od svog osnivanja 1967. godine, Agrarfrost karakterišu kontinuirani razvoj. Ne fokusiramo se samo na kratkoročne rezultate; naš primarni cilj je postizanje dugoročnog uspeha.

Konstantno sledimo cilj zaštite i dugoročnog proširenja stvorenih sredstava obezbeđivanjem visokog nivoa pouzdanosti i održivog upravljanja u svim oblastima. Komercijalni uspeh, ekološki prihvatljivo korišćenje prirodnih resursa i odgovornost prema zaposlenima, poslovnim partnerima i društvu čine osnovu naše korporativne kulture.

Ove vrednosti se ne primenjuju samo u našem svakodnevnom poslovanju, već se takođe odražavaju u svakom aspektu naše korporativne vizije i kulture. Oni se smatraju bitnim elementima budućeg razvoja u oblastima ekologije, ekonomije i društvenih struktura.

Foodservice
Agrarfrost Foodservice nastoji da vas inspiriše iz dana u dan jedinstvenim proizvodima od krompira vrhunskog kvaliteta. Možete se osloniti na naše iskustvo više od 50 godina, koje primenjujemo kako bismo vam ponudili izvanredan kvalitet, minimalan napor pri rukovanju i veliku raznolikost proizvoda od krompira od klasika do trendovskih inovacija. Sa veličinama pakovanja i metodama pripreme hrane, posebno prilagođenim zahtevima profesionalnih kuhinja, nudimo optimalna rešenja i istovremeno vam ostavljamo prostor za sopstvene ideje i kreativnost. Zbog toga naši proizvodi uživaju odličnu reputaciju i koriste ih profesionalni kuvari širom sveta.

Naš osnovni cilj je: zadovoljan gost!

SVI PROIZVODI OVOG BRENDA