Uslovi korišćenja naših usluga

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge (dalje u tekstu :“Korisnik“ ili “Kupac”) omogućavaju kupovinu proizvoda i usluga iz naše ponude.

Zadržavamo pravo promene Uslova korišćenja, shodno novim elementima ponude i/ili zakonske regulative, zbog čega bi Korisnik posebno pre svake kupovine trebalo da proveri informacije u vezi sa Uslovima korišćenja.

1. Sadržaj sajta

Sajt i njegov sadržaj predstavlja vlasnistvo kompanije Arum doo i zloupotreba njegovog sadržaja je strogo zabranjena. Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

2. Privatnost podataka

Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail adresa) Arum doo će upotrebiti u skladu sa zaštitom ličnih podataka. Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatraće se da nisu poverljivi i neće podleći zaštiti.

3. Tačnost podataka

Arum doo nastoji da sve podatke na ovoj stranici održava tačnim i ažurnim ali ne daje nikakve garancije niti obecanja da takvi zaista i jesu. S toga ne moze da snosi nikakve posledice i odgovornosti proistekle iz pretpostavke korisnika. Ukoliko primetite nelogičnosti ili nepravilnosti molimo Vas da nas o tome obavestite.

4. Naručivanje

Kao prodavac Arum doo zadržava pravo izmene porudžbine u slučaju da poručene robe nema na lageru, pri čemu će se pre slanja kupac obavestiti i tražiti njegovo odobrenje.

5. Cene

Proizvodi su izraženi bez cena, osim u delu akcija, gde su cene izražene sa PDV-om. Akcijska ponuda važi u određenom periodu.

6. Reklamacije

Robu pri prijemu proverava kupac. Sve nepravilnosti je u mogucnosti da prijavi i one ce biti odmah ili narednog dana regulisane prema dogovoru sa komercijalistom ili firmom direktno.

7. Promena uslova korišćenja

Arum doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku modifikuje ili ukine sajt bez obaveštavanja kupaca. Daljim korišćenjem ovog sajta dajete svoju saglasnost za sve izmene koje su napravljene.