Ecofrost je mlada belgijska kompanija sa sedištem u Peruwelz-u. Specijalisti smo za zamrznute proizvode od krompira, uglavnom duboko smrznuti pomfrit.

Od osnivanja kompanije 2003. godine, bili smo u mogućnosti da isporučimo proizvode u više od 110 zemalja širom sveta, a naše odeljenje za istraživanje i razvoj je uvek spremno da pokuša da ispuni zahteve za naše međunarodne kupce.

Principi naše kompanije su poverenje, fleksibilnost, timski duh, usluga, kvalitet i zadovoljstvo kupaca – šest tačaka koje svi naši zaposleni uvek imaju na umu.

Zadovoljstvo kupaca je naš glavni cilj, a kvalitet je ključ uspeha. Zbog toga se primenjuju najstroži standardi higijene. Štaviše, prošireni HACCP sistem je u potpunosti operativan i nagrađen je BRC, IFS i sertifikatom o autokontroli FASFC-a.

Ecofrost daje sve od sebe da pripremi proizvod visokog kvaliteta. Da biste bili sigurni da su naši proizvodi ispečeni do savršenstva, možete pronaći nekoliko korisnih saveta „recept za zlatnu boju“ na www.goodfries.eu. To znači da će svi moći da se prže kako bi dobili hranljiv proizvod od krompira dobrog ukusa.

SVI PROIZVODI OVOG BRENDA