U Lamb Westonu, ne vidimo samo krompir. Vidimo više. Vidimo prilike. Mogućnosti za ishranu rastuće svetske populacije. Mogućnosti za nove proizvode za naše kupce i nove metode proizvodnje. To radimo tako što neprestano kreiramo, izazivajući sebe i druge. Iznova i iznova.

Naravno, nije svaka ideja zlatna ideja. Ali svaka nova ideja nas približava tome. Zato svaki put idemo dalje. Da napravimo razliku za naše kupce, uzgajivače, partnere i zaposlene. Tako možemo doprineti boljem lancu i boljem okruženju.

Pomfrit i još mnogo toga

Lamb Weston je jedan od najvećih svetskih prerađivača proizvoda od krompira. Naš smrznuti pomfrit dolazi u svim oblicima i veličinama – savršen za sve prilike.

Ono što radimo, radimo što je više moguće održivo. Održivost je deo svega što radimo. Iznutra i spolja. Pomislite na održiviji uzgoj, održavanje najveće moguće nutritivne vrednosti krompira i pametnu obradu naših proizvoda. Pomfrit isporučujemo sa kratkim vremenom prženja.

Rezultat? Češće završno prženje po narudžbini. To znači manje bacanja hrane. To takođe znači da je za konačno prženje potrebno manje energije. Mi efikasno pakujemo naše proizvode, ostavljajući našim kupcima manje otpada.

Poboljšanje je u našem DNK

Popravljamo se. Svaki dan. Postavljanjem pitanja, pitanja o svim delovima našeg procesa. I razgovaramo sa našim kupcima. Ovo rezultira iznenađujućim rešenjima. Naš krompir na kraju služi se kao deo hranljivog i ukusnog obroka. Naš krompir koristimo što je moguće potpunije. Ostatak proizvodnje čini sirovinu za druge proizvode kao što je pire krompir.

Kao što smo rekli. Ne vidimo samo krompir, mi vidimo prilike!

SVI PROIZVODI OVOG BRENDA